SMAG PÅ DIG SELV

SØNDAG D. 4. AUGUST
KL. 15.30
NEXØ TORV


En trommeslager og to saxofonister. Så simpel er opskriften på et af nordens vildeste live-bands. Det smager af punk, det smager af jazz, også lidt af pop, hip-hop, afro-beat og måske noget 90’er-dance. Christianshavner-trioen Smag På Dig Selv er indbegrebet af instrumental eufori – farlig, fremadstormende, forførende og fri.


De tre venner i Smag På Dig Selv slog deres saxofoner og trommer sammen i 2018 med en vision om at sparke folk ud på dansegulvet og skubbe til grænserne for den gængse koncertoplevelse og genreforståelse og har siden da huseret i den danske undergrund og efterladt scener, dansegulve og publikummer i  sveddryppende ekstase.

Foruden deres utrættelige techno-inspirerede energi, har de gjort sig bemærket med brugen af alt fra nordisk strubesang, digtoplæsninger og industrielle rekvisitter på scenen. Anmeldere på sidste års Roskilde Festival havde aldrig hørt noget lignende, og Politikens anmelder var efterladt i chok efter trioens koncert på Huset under Copenhagen Jazz Festival 2023.


I foråret udgav de debutalbum SPDS og besøger denne sommer alle de fedeste festivaler: Roskilde Festival, Musik i Lejet, Øhavet, O Days og ja sgu, selvfølgelig også Østersøjazz Festival, hvor de er sat til at lukke Nexø Torv med et brag søndag eftermiddag. 


Hvornår har du sidst headbanget til en jazzkoncert?


Lineup:

Albert Holberg: Trommer
Thorbjørn Øllgaard: Barytonsax
Oliver Lauridsen: Tenorsax